nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
Passord
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...


Arktisk gjestfrihet

Vi ønsker deg velkommen til en sjelfull resort bare noen hundre meter fra den Norsk-Russiske grensen på Storskog. Her tilbyr vi deg avslapning for kropp og sinn. Året rundt.

 
Sollia er en tradisjonell gjestegård med en spennende historie helt tilbake til 1929. Nå er det utbygd med koselig overnatting i enkeltrom, dobbeltrom, hytter og leiligheter med eget bad, alle med en velutstyrt kjøkkenkrok og oppholdsrom med TV. Frokostbuffet kan serveres i hovedhuset. Der finner du også resepsjonen. Her er gratis trådløst internett overalt.

Det er gode muligheter for utendørs aktiviteter her hos oss. Du kan følge med til vår teltcamp på nordlyssafari, leie fat bike og annet utstyr til vinter - og sommeraktiviteter og slappe av i vedfyrt badstue og massasjebad. To Jacuzzi er plassert utendørs og helt uforstyrret. Naturen ligger rett utenfor hyttetrappa di. I tillegg inviterer vi deg til å besøke vår berømte og moderne restaurant med panoramautsikt rett over til Russland. 

På Sollia har du muligheten til å leie trivelige møtelokaler med moderne teknisk utstyr, med eller uten mat, overnatting og aktiviteter. Dersom du ønsker et Teambuildingevent med nordlys og sneaktiviteter som bakteppe så er det bare å ta kontakt. Høsten er også en fin tid for teambuilidng. Hva med havfiske og en dagstur i Russland? Vi formidler også kongekrabbesafari, snøskutertur, elvebåtsafari, hundesledetur og sight seeing med våre partnere i reiselivskommunen Sør-Varanger. 

På vår hjemmeside ønsker vi at du finner inspirasjon til din neste ferie eller en praktisk løsning for din overnatting i området eller at Gapahuken er det perfekte sted for ditt selskap. Uansett når du kommer innom håper vi du vil trives sammen med oss, og om du trenger noe er det bare å spørre. Vi gjør så godt vi kan!


Se filmen av Sollia her


Hilsen fra personalet på Sollia Gjestegård

 

*

KURS OG KONFERANSE

Ønsker dere møter, kurs og konferanser i trivelige og motiverende omgivelser på "landet" - men med kort kjøretur fra Kirkenes sentrum? Da kan Sollia Gjestegård være det rette stedet.

Vi holder til i flotte naturomgivelser kun 15 min fra Kirkenes sentrum, og kan tilby møtepakker med rimelig overnatting i enkle eller doble rom med eget bad. Se vår dagspakke eller lunsj til lunsj møtepakke. Vi tilpasser gjerne dine behov! Detaljer finner du på siden «Kurs/Konferanse»  

*

NORDLYS/MIDNATTSOL

Nordlys, mørketid, sne, vinter, kulde. Les mer...
Midnattssol, lange, lyse netter, sommer, mygg. Les mer...

SE WEB KAMERA SOLLIA HER

*

HVA SKJER?


Se på siden "Hva skjer?" for detaljer.


Siste fra facebook.com/