t
m

Search Results FROMDATE  -  TODATE

Amount

Persons

Fetching price
Order Show Cart
Not available in chosen period
Show availability

Pension

No result for the chosen period

 
Product
Period
No. Persons
Total sum
-
Person:
Notes:
 
x
 
 
 
Total sum
 
 
Log in or register to complete your booking
Email
Invalid email-address
Password
Email
Email cannot be empty
Repeat email
No email match
Email match OK
Password
Too short (min. 5 chars)
Poor password
Intermediate password
Good password
Password cannot be empty
Repeat password
Passwords not matching
Password match OK

First Name
First Name cannot be empty
Last Name
Last Name cannot be empty
Company
 
Street
Street cannot be empty
Nationality
Nationality cannot be empty
Zip Code
Zip Code must contain four digits
City
City cannot be empty
Phone
Phone cannot be empty
Please read and accept the following user agreement to continue booking
Fetching user agreement...


Arktisk gjestfrihet

Vi ønsker deg velkommen til en sjelfull resort bare noen hundre meter fra den Norsk-Russiske grensen på Storskog. Her tilbyr vi deg avslapning for kropp og sinn. Året rundt. Sollia er en tradisjonell gjestegård med en spennende historie helt tilbake til 1929. Nå er det utbygd med koselig overnatting i enkeltrom, dobbeltrom, hytter og leiligheter med eget bad, alle med en velutstyrt kjøkkenkrok og oppholdsrom med TV. Frokostbuffet kan serveres i hovedhuset. Der finner du også resepsjonen. Her er gratis trådløst internett overalt.

Det er gode muligheter for utendørs aktiviteter her hos oss. Du kan følge med til vår teltcamp på nordlyssafari, leie fat bike og annet utstyr til vinter - og sommeraktiviteter og slappe av i vedfyrt badstue og massasjebad. To Jacuzzi er plassert utendørs og helt uforstyrret. Naturen ligger rett utenfor hyttetrappa di. I tillegg inviterer vi deg til å besøke vår berømte og moderne restaurant med panoramautsikt rett over til Russland. 

På Sollia har du muligheten til å leie trivelige møtelokaler med moderne teknisk utstyr, med eller uten mat, overnatting og aktiviteter. Dersom du ønsker et Teambuildingevent med nordlys og sneaktiviteter som bakteppe så er det bare å ta kontakt. Høsten er også en fin tid for teambuilidng. Hva med havfiske og en dagstur i Russland? 

Vi formidler også kongekrabbesafari, snøskutertur, elvebåtsafari, hundesledetur og sight seeing med våre partnere i reiselivskommunen Sør-Varanger.

På vår hjemmeside ønsker vi at du finner inspirasjon til din neste ferie eller en praktisk løsning for din overnatting i området eller at Gapahuken er det perfekte sted for ditt selskap. Uansett når du kommer innom håper vi du vil trives sammen med oss, og om du trenger noe er det bare å spørre. Vi gjør så godt vi kan!

Hilsen fra personalet på Sollia Gjestegård

*

KURS OG KONFERANSE

Ønsker dere møter, kurs og konferanser i trivelige og motiverende omgivelser på "landet" - men med kort kjøretur fra Kirkenes sentrum? Da kan Sollia Gjestegård være det rette stedet.

Vi holder til i flotte naturomgivelser kun 15 min fra Kirkenes sentrum, og kan tilby møtepakker med rimelig overnatting i enkle eller doble rom med eget bad. Se vår dagspakke eller lunsj til lunsj møtepakke. Vi tilpasser gjerne dine behov! Detaljer finner du på siden «Kurs/Konferanse»  

*

NORDLYS/MIDNATTSOL

Nordlys, mørketid, sne, vinter, kulde. Les mer...
Midnattssol, lange, lyse netter, sommer, mygg. Les mer...

*

HVA SKJER?

Neste arrangement er Grenseløsfestivalen i september. Musikkfestival med artister for både voksne og barn. Les mer...

Høstjakta starter 10.september

Se på siden «Hva skjer?» for detaljer.


Siste fra facebook.com/